Den/Datum Menu Alergeny
Pondělí Polévka: kuřecí vývar se zeleninou a drobením 01,09
25. 02. 2019 Hlavní jídlo: hovězí tokáň, těstovinové gnocchi sypané uzeným sýrem (ovocná šťáva, voda) 01,01a,03,07
    
Úterý Polévka: kapustová 01,09
26. 02. 2019 Hlavní jídlo: smažený vepřový řízek, šťouchané brambory, zeleninový salát (ovocný čaj, voda) 01,03,07
    
Středa Polévka: polévka z červené čočky 01,01a
27. 02. 2019 Hlavní jídlo: debrecínský guláš, zdounecký chléb (voda s citronem) 01,01a
    
Čtvrtek Polévka: frankfurtská 01,01a,07
28. 02. 2019 Hlavní jídlo: smažené vdolky plněné povidly (ovocný nápoj s citronem, voda) 01,01a,03,07
    
Pátek Polévka: kmínová s vejcem 01,03,07
01. 03. 2019 Hlavní jídlo: kuřecí játra na cibulce, dušená rýže, ovoce (voda s pomerančem)


Svačinka od 25. 2. 2019 do 1. 3. 2019

Pondělí

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek
 

 

Seznam alergenů

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13. 12. 2014 směrnicí 1169/2011 EU

01 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
02 KORÝŠI
  a výrobky z nich
03 VEJCE
  a výrobky z nich
04 RYBY
  a výrobky z nich
05 PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
  a výrobky z nich
06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
  a výrobky z nich
07 MLÉKO
  a výrobky z něj
08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY
  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
09 CELER
  a výrobky z něj
10 HOŘČICE
  a výrobky z ní
11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
  a výrobky z nich
12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
  v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13 VLČÍ BOB (LUPINA)
  a výrobky z něj
14 MĚKKÝŠI
  a výrobky z nich