Den/Datum Menu Alergeny
Pondělí Polévka: špenátová s vejcem 01,01a,03,07,09
17. 12. 2018 Hlavní jídlo: znojemská pečeně,těstoviny,ovoce (ovocná šťáva, voda s citronem) 01,01a,03,07,10
    
Úterý Polévka: frankfurtská 01,01a,09
18. 12. 2018 Hlavní jídlo: zapékaný květák s uzeným masem,šťouchané brambory (voda, ochucené mléko A: 07) 01,01a,03,07
    
Středa Polévka: rybí s fritát. nudlemi 01,01a,03,07,09
19. 12. 2018 Hlavní jídlo: přírodní kuřecí řízek,dušená rýže,kompot (ovocný mošt,voda s pomerančem) 01,01a
    
Čtvrtek Polévka: hovězí s játr. knedlíčky a nudlemi 01,01a,03,07,09
20. 12. 2018 Hlavní jídlo: vařené hovězí maso,rajčatová omáčka,houskový knedlík (A: 01,01a,03,07,09) 01,01a,03,07,09
    
Pátek Polévka: hrstková 01,01a,09
21. 12. 2018 Hlavní jídlo: pečené karbanátky,bramborová kaše,zelný salát,vánoční čokoládka (zimní punč,voda) 01,01a,03,07


Svačinka od 17. 12. do 21. 12. 2018

Pondělí
zakysaná smetana,medové kroužky (A: 01,07)

Úterý
toust. chléb,máslo,šunka (A: 01,01a,07)

Středa
babiččin jogurt,rohlík (A: 01,01a,07)

Čtvrtek
zdounecký chléb,tvarohová pomazánka s kapií (A: 01,01a,07)

Pátek
houska,vajíčková pomazánka,zelenina (A: 01,01a,03,07)

 

Seznam alergenů

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13. 12. 2014 směrnicí 1169/2011 EU

01 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
02 KORÝŠI
  a výrobky z nich
03 VEJCE
  a výrobky z nich
04 RYBY
  a výrobky z nich
05 PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
  a výrobky z nich
06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
  a výrobky z nich
07 MLÉKO
  a výrobky z něj
08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY
  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
09 CELER
  a výrobky z něj
10 HOŘČICE
  a výrobky z ní
11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
  a výrobky z nich
12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
  v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13 VLČÍ BOB (LUPINA)
  a výrobky z něj
14 MĚKKÝŠI
  a výrobky z nich