Den/Datum Menu Alergeny
Pondělí Polévka: brokolicová 01,01a,09
19. 02. 2018 Hlavní jídlo: srbské rizoto, okurek 09
    
Úterý Polévka: drůbeží nudlová 01,01a,03,09
20. 02. 2018 Hlavní jídlo: kuře na paprice,houskový knedlík 01,01a,03,07
    
Středa Polévka: hrachová s opékanou houskou 01,01a,09
21. 02. 2018 Hlavní jídlo: francouzské brambory s uzeninou, zelný salát 03,07
    
Čtvrtek Polévka: frankfurtská 01,01a,09
22. 02. 2018 Hlavní jídlo: kynuté knedlíky s borůvkovým džemem,cukrem a máslem 01,01a,03,07
    
Pátek Polévka: vepřová s domácím drobením 01,01a,03,09
23. 02. 2018 Hlavní jídlo: moravský vrabec,dušený špenát, brambory 01,01a,03


Svačinka od 19. do 23. 2. 2018

Pondělí

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

 

Seznam alergenů

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13. 12. 2014 směrnicí 1169/2011 EU

01 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
02 KORÝŠI
  a výrobky z nich
03 VEJCE
  a výrobky z nich
04 RYBY
  a výrobky z nich
05 PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
  a výrobky z nich
06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
  a výrobky z nich
07 MLÉKO
  a výrobky z něj
08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY
  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
09 CELER
  a výrobky z něj
10 HOŘČICE
  a výrobky z ní
11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
  a výrobky z nich
12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
  v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13 VLČÍ BOB (LUPINA)
  a výrobky z něj
14 MĚKKÝŠI
  a výrobky z nich