Den/Datum Menu Alergeny
Pondělí Polévka: hrstková 01a,09
20. 11. 2017 Hlavní jídlo: rybí filé smažené v sezamu, bramborová kaše,ovoce (ovocný čaj,voda s mátou) 01a,03,07,11
    
Úterý Polévka: rajčatová s rýží 01a,09
21. 11. 2017 Hlavní jídlo: drůbeží nudličky na smetaně a kari,těstoviny (ovocný mošt, voda) 01a,03,07
    
Středa Polévka: vepř.vývar s těstovinou 01a,03,07,09
22. 11. 2017 Hlavní jídlo: cikánská pečeně, houskový knedlík (zelený čaj,voda s citronem) 01a,03,07
    
Čtvrtek Polévka: frankfurtská 01a,09
23. 11. 2017 Hlavní jídlo: dukátové buchtičky s krémem (zimní punč, voda) 01,03,07
    
Pátek Polévka: zeleninová 01a,07
24. 11. 2017 Hlavní jídlo: pečené kuř. stehno,dušená rýže,zelný salát s jablky (šťáva kiwi,voda s meduňkou) 01a


Svačinka od 20. do 24. 11. 2017

Pondělí
rohlík,paštika (A: 01,10)

Úterý
chléb,máslo, vajíčko na tvrdo (A: 01,03,07)

Středa
bílý jogurt,ovocné můsli (A: 07,08)

Čtvrtek
zdounecký chléb,masová pomazánka,rajče (A: 01a,07)

Pátek
houska,tvarohová pomazánka s kapií (A: 01a,07)

 

 

Seznam alergenů

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13. 12. 2014 směrnicí 1169/2011 EU

01 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
02 KORÝŠI
  a výrobky z nich
03 VEJCE
  a výrobky z nich
04 RYBY
  a výrobky z nich
05 PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
  a výrobky z nich
06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
  a výrobky z nich
07 MLÉKO
  a výrobky z něj
08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY
  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
09 CELER
  a výrobky z něj
10 HOŘČICE
  a výrobky z ní
11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
  a výrobky z nich
12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
  v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13 VLČÍ BOB (LUPINA)
  a výrobky z něj
14 MĚKKÝŠI
  a výrobky z nich