Den/Datum Menu Alergeny
Pondělí Polévka: brokolicová 01,01a,07,09
17. 09. 2018 Hlavní jídlo: hovězí maso na slanině,těstoviny, šlehaný tvaroh s ovocem (ovocná šťáva,voda s meduňkou) 01,01a,03,07
    
Úterý Polévka: houbová s bramborem 01,01a,07,09
18. 09. 2018 Hlavní jídlo: dušená mrkev,vařené vejce, brambory (šťáva kiwi,voda s citronem) 01,01a,03,07
    
Středa Polévka: drůbeží s těstovinou 01,01a,03,07,09
19. 09. 2018 Hlavní jídlo: pečené kuřecí stehno,dušená rýže a bulgur,okurkový salát (zeleninová šťáva,voda) 01,01a
    
Čtvrtek Polévka: čočková s párkem 01,01a,09
20. 09. 2018 Hlavní jídlo: těstovinový salát se zeleninou,kuřecím masem a zakysanou smetanou (šťáva tropiko,voda s mátou) 01,01a,03,07,09,10
    
Pátek Polévka: vepřová s masovou rýží a nudlemi 01,01a,03,09
21. 09. 2018 Hlavní jídlo: vepřová sekaná,bramborová kaše,zeleninový salát (ovocný mošt,voda) 01,01a,03,07,09


Svačinka od 17. 9. do 21. 9. 2018

Pondělí
celozrnný rohlík,pomazánka z červené řepy (A: 01,01a,07)

Úterý
čoko jogurt,rohlík (A: 01,01a,07)

Středa
houska,tavený sýr, petrželka (A: 01,01a,07)

Čtvrtek
zdounecký chléb,tuňáková pomazánka, rajče (A: 01,01a,07)

Pátek
domácí olejovka, jablko (A: 01,01a,03,07)

 

Seznam alergenů

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13. 12. 2014 směrnicí 1169/2011 EU

01 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
02 KORÝŠI
  a výrobky z nich
03 VEJCE
  a výrobky z nich
04 RYBY
  a výrobky z nich
05 PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
  a výrobky z nich
06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
  a výrobky z nich
07 MLÉKO
  a výrobky z něj
08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY
  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
09 CELER
  a výrobky z něj
10 HOŘČICE
  a výrobky z ní
11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
  a výrobky z nich
12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
  v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13 VLČÍ BOB (LUPINA)
  a výrobky z něj
14 MĚKKÝŠI
  a výrobky z nich