Den/Datum Menu Alergeny
Pondělí Polévka: květáková 01,01a,07,09
22. 10. 2018 Hlavní jídlo: smažené vepř. karbanátky,bramborová kaše,červená řepa (ovocný mošt,voda) 01,01a,03,07
    
Úterý Polévka: drůbeží s drožďovou rýží 01,01a,03,07,09
23. 10. 2018 Hlavní jídlo: čočka na kyselo,vařené vejce,zdounecký chléb,okurek (zelený čaj,voda s citronem) 01,01a,03
    
Středa Polévka: rybí polévka,smažený hrášek 01,01a,03,04,07,09
24. 10. 2018 Hlavní jídlo: přírodní kuřecí řízek,kantonská rýže,ovoce (ovocná šťáva,voda s meduňkou) 01,01a,10
    
Čtvrtek Polévka: gulášová 01,01a,09
25. 10. 2018 Hlavní jídlo: buchty s marmeládou a povidly (mléko, voda s limonkem (A: 07)) 01,01a,03,07
    
Pátek Polévka: vepřová s drobením 01,01a,03,09
26. 10. 2018 Hlavní jídlo: vepřové výpečky,dušený špenát,slezské bramborové knedlíky (ovocná šťáva,voda) 01,01a,03


Svačinka od 22. 10. do 26. 10. 2018

Pondělí
rohlík,šunková pěna (A: 01,01a,07)

Úterý
zdounecký chléb,pomazánka z červené řepy (A: 01,01a,03,07)

Středa
pražský loupák,jablko (A: 01,01a,03,07)

Čtvrtek
houska, pomazánka česneková s jablky (A: 01,01a,07)

Pátek
sojový rohlík,pomazánkové máslo,karotka (A: 01,01a,07)

 

Seznam alergenů

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13. 12. 2014 směrnicí 1169/2011 EU

01 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
02 KORÝŠI
  a výrobky z nich
03 VEJCE
  a výrobky z nich
04 RYBY
  a výrobky z nich
05 PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
  a výrobky z nich
06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
  a výrobky z nich
07 MLÉKO
  a výrobky z něj
08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY
  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
09 CELER
  a výrobky z něj
10 HOŘČICE
  a výrobky z ní
11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
  a výrobky z nich
12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
  v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13 VLČÍ BOB (LUPINA)
  a výrobky z něj
14 MĚKKÝŠI
  a výrobky z nich