Den/Datum Menu Alergeny
Pondělí Polévka: zeleninová 01,01a,07,09
12. 11. 2018 Hlavní jídlo: hrachová kaše,vídeňské párky, okurek,zdounecký chléb (ovocný čaj,voda s citronem) 01,01a,09
    
Úterý Polévka: soběslavská kulajda 01,01a,03,07,09
13. 11. 2018 Hlavní jídlo: přírodní vepřová kapsa,bramborová kaše,celerový salát (ovocná šťáva,voda s mátou) 01,01a,07
    
Středa Polévka: fazolová 01,01a,07
14. 11. 2018 Hlavní jídlo: kuřecí nudličky v sýrové omáčce,těstoviny (ovocný mošt,voda) 01,01a,03,07,09
    
Čtvrtek Polévka: vepřová s masovými knedlíčky a nudlemi 01,01a,03,07,09
15. 11. 2018 Hlavní jídlo: moravský vrabec,kysané zelí,bramborové knedlíky (čaj,voda s meduňkou) 01,01a,03
    
Pátek Polévka: frankfurtská s bramborem 01,01a
16. 11. 2018 Hlavní jídlo: buchtičky s krémem,ovoce (šťáva z moruše,voda s limonkem) 01,01a,03,07


Svačinka od 12. 11. do 16. 11. 2018

Pondělí
rohlík,tavený sýr,jablko (A: 01,01a,07)

Úterý
krémová smetana zakysaná,cereální kuličky (A: 01,01a,01e,07)

Středa
chléb,tuňáková pomazánka,karotka (A: 01,04,07)

Čtvrtek
vánočka,nutelové máslo (A: 01,01a,03,07)

Pátek
sojový rohlík,paštiková pomazánka (A: 01,01a,07)

 

Seznam alergenů

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13. 12. 2014 směrnicí 1169/2011 EU

01 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK
  pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
02 KORÝŠI
  a výrobky z nich
03 VEJCE
  a výrobky z nich
04 RYBY
  a výrobky z nich
05 PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)
  a výrobky z nich
06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)
  a výrobky z nich
07 MLÉKO
  a výrobky z něj
08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY
  mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
09 CELER
  a výrobky z něj
10 HOŘČICE
  a výrobky z ní
11 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
  a výrobky z nich
12 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY
  v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13 VLČÍ BOB (LUPINA)
  a výrobky z něj
14 MĚKKÝŠI
  a výrobky z nich